book now
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Mirësevini në Sky Hotel.


Sky Hotel ndodhet në qendër të Tiranës, vetëm pak minuta larg nga çdo institucion i rëndësishëm publik Shqiptar. Hoteli ynë ofron vendondodhjen më të favorshme dhe shërbim të shkëlqyer për klientët.
Stafi ynë është i përkushtuar ndaj detyrës së të bërit qëndrimin tuaj në hotel një eksperiencë të paharrueshme nëpërmjet një shërbimi të përsosur.
Bari i Sky Hotel ndodhet në katin bazë të hotelit. Klientët e barit mund të përdorin internetin nëpërmjet valëve 24/7.
Sky Hotel rrethohet nga kafet dhe klubet e natës më të mira në qytet, kështu që argëtimi është me të vërtetë 1 minutë larg në këmbë nga dhoma e hotelit tuaj. Nëse keni nevojë për asistencë të mëtejshme për çdo shërbim shtesë mund të kontaktoni shërbimin e portinerisë në çdo moment.

 
SKYHOTEL Tirana © 2016