book now
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

DHOMAT TONA


Dhomat janë krijuar për të siguruar rehati maksimale si dhe për të plotësuar nevojat e atyre që shijojnë stilin. Mund të zgjidhni midis një varieteti të gjerë dhomash, të cilat kanë hyrje të lirë në internet 24/7.

Sky Hotel ka 53 dhoma të konceptuara në mënyrë të përsosur për t’i dhënë vlerë më të mirë parave tuaja (kliko mbi pamje per te pare me shume):


SKYHOTEL Tirana © 2016