book now
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Bari & Restoranti PANORAMIK


Bari Panoramik dhe Restoranti i quajtur SKY CLUB është një nga më të mirët e qytetit dhe krahas kuzhinës së shijshme ofron një nga pamjet më të bukura të Tiranës ditën dhe natën në 360 gradë të shikimit tuaj. SKY CLUB është i hapur çdo ditë nga ora 7 e mengjesit deri në orën 24 të mbrëmjes dhe ndodhet në katin e fundit të SKY TOWER.

SKYHOTEL Tirana © 2016