book now
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

SHËRBIME NDAJ KLIENTIT


Lehtësitë përfshijnë

Shërbime shëndetësore dhe estetike(SPA)
Zyrën e Personelit
Shkembim Valutor
Palestër
Përdorim interneti në vende publike
Internet Falas nëpërmjete valëve në çdo ambjent
Staf multigjuhësor
Parking

Biznes dhe evente
24 Orë Shërbim Recepsioni
Pajisje Audio-visuale
Qendra e Biznesit
Salla e konferencave
Pastrim Kimik dhe Lavanderi
Dhomat e mbledhjeve
Shërbimi në dhomë (24 orë)

Të përgjithshme
Ambjente me ajër të kondicionuar
Bar, dhomë ndenjieje dhe restorant
Dyqan Dhuratash
Shërbimi i sigurisë 24 orë

Kërkohet mjet identiteti në kohën e regjistrimit
Kërkesat e veçanta varen sipas disponueshmërisë

SKYHOTEL Tirana © 2016