Check-in
Check-out

Dhomat Teke

Dhoma Teke në Sky Hotel kanë gjithçka që ju nevojitet për një qëndrim te kendshem.

Single bed

Breakfast Included

Air Conditioning

Phone

Wi-Fi

TV

Alarm

Safe

Parking

Training

Shower

Hair Dryer

Laundry

Double Room

Ne Sky dhomat dopio ofrojne nje qendrim te kendshem me hapesire dhe drite. 

Double bed

Breakfast Included

Air Conditioning

Phone

Wi-Fi

TV

Alarm

Safe

Parking

Training

Shower

Hair Dryer

Laundry

Twin Room

Dhomat Twin jane disenjuar per t’ju ofruar hapesire , komoditet ne fjetje dhe privatesi.

Two Beds

Breakfast Included

Air Conditioning

Phone

Shower

TV

Alarm

Safe

Parking

Training

Laundry

Hair Dryer

Wi-Fi

De Luxe Room

Dhomat De Luxe perveç hapesires ju ofrojne nje qendrim luksox ne zemer te Tiranes.

Deluxe Bed

Breakfast Included

Air Conditioning

Phone

Shower

TV

Alarm

Safe

Parking

Training

Nightgown

Hair Dryer

Laundry

Wi-Fi

Suite Room

Ne Sky dhomat Suit ofrojne nje qendrim te kendshem me hapesire dhe drite. 

Double Bed

Breakfast Included

Air Conditioning

Sofa

Wi-Fi

TV

Alarm

Safe

Parking

Training

Shower

Nightgowns

Hair Dryer

Laundry

Phone

Family Suite 

Ne Sky dhomat Suite Familiare ofrojne nje qendrim te kendshem me hapesire dhe drite.

Double Bed

Breakfast Included

Air conditioning

Two Beds

Wi-Fi

TV

Alarm

Safe

Parking

Training

Shower

Nightgowns

Hair Dryer

Laundry

Phone

Copyright © 2024 Sky Hotel - Rruga Ibrahim Rugova, 5, Tirana (Tiranë) - Albania
Website created with ericsoft